PARKERENKEULEN-AIRPORT.NL

IdealParken

IdealParken doet haar naam eer aan. Door de goede services die ze levert wordt het inderdaad ideaal parkeren bij Keulen Airport. Bij het huren van een parkeerplaats voor een bepaalde tijd, krijgt u een aantal extra services erbij. Zo hoeft u niet zelf vervoer te regelen van de parkeerplaats naar de luchthaven. IdealParken zorgt namelijk met haar Shuttle service voor een pendelbus die u naar Keulen Airport brengt nadat u uw auto heeft geparkeerd. U kunt met maximaal 4 personen gratis met deze bus meerijden. Reist u met meer dan 4 mensen? Dan kunt u ervoor kiezen om extra te betalen of de extra passagiers alvast bij het vliegveld af te zetten voordat u gaat parkeren.

 • Sleutel niet afgeven
 • Beveiligingscamera's

Adres
Am Senkelsgraben 26, 53842, Keulen

Pendeldienst naar Keulen Airport

Bij IdealParken begint u comfortabel aan uw reis. Door vooraf een boeking te plaatsen via Parkerenkeulen-airport.nl zorgt u voor meer rust tijdens de reis. U hoeft immers niet meer ter plekke nog een parkeerplaats te zoeken. Vaak zult u dan duurder uitkomen en op een ongewenste plek parkeren. Door vooraf te boeken weet u van tevoren waar u gaat parkeren en hoeveel dat gaat kosten. Over de kosten hoeft u zich geen zorgen meer te maken, IdealParken is één van de beste parkeerdeals bij Keulen Airport. De shuttle bus die u naar het vliegveld brengt is voorzien van airconditioning. De medewerkers zullen u helpen met het in- en uitladen van de bagage.

Veiligheid staat bovenaan bij het parkeren

Het parkeerterrein van IdealParken is voorzien van uitstekende bewaking. 24 uur per dag en 7 dagen in de week loopt een bewaker rond die het terrein in de gaten houdt. Mocht u bij het parkeren vragen hebben, dan staan deze medewerkers u graag te hulp. Daarnaast is er toezicht door middel van videobewaking. De camera's staan zo ingesteld dat zij overzicht hebben over het gehele terrein. Zo kan er goed gekeken worden wat de invoer en uitvoer is van de parkeerlocatie. Voor de veiligheid vraagt IdealParken om uw autosleutel in te leveren tijdens uw reis. Tegen een vergoeding is het wel mogelijk om uw sleutel in eigen bezit te houden tijdens de reis.

Details

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Bewaker ter plaatse

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • Geopend van 00:00 - 23:59
 • Vooraf reserveren
 • 5.7km naar vertrekhal

Ervaringen

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

6.5
Beoordeeld door 5 klanten
Afstand tot vliegveld 6.5
Prijs/kwaliteit 6.5
Klantenservice 6.5
Totaal 6.5
Dirk Rossignol
29-02-2020 00:00
veilige, propere parkeergelegenheid, snelle service
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantenservice
10
Totaal
10
Anouk Sol
02-03-2020 00:00
Very good service
Afstand tot vliegveld
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantenservice
10
Totaal
10
Frank Duenk
03-03-2020 00:00
Zelden iemand meegemaakt die zo agressief was als uw medewerker afgelopen donderdag namiddag. Ik had 2 auto’s geboekt maar kwamen door omstandigheden te laat en werden onderweg gebeld (aankomst 15.06u en boeking 14.00u) en kregen direct de wind van voren en er werd verteld dat we € 15,= moesten bijbetalen vanwege de latere aankomst. Mijn reactie hierop was letterlijk “das finde ich nicht nett von Ihnen“ en dat was aanleiding voor uw medewerker om even helemaal los te gaan en hij gaf aan dat we niet meer welkom waren en dat we naar het vliegveld moesten gaan om zelf een andere parkeerplek te gaan zoeken. Slechts door heel veel nederigheid te tonen en duizendmaal excuses aan te bieden mochten we alsnog gebruik maken van de gereserveerde en reeds betaalde plekken. Op het moment van aankomst kregen we nog een bijkomende "straf" omdat we in 1 auto met 4 inzittenden waren en in de andere slechts 2. Voor de 4e persoon moesten we terplekke nog een keer € 5,= extra betalen, wat ik gezien de agressieve houding maar gelaten over me heen heb laten gaan. Vervolgens ging de rit naar het vliegveld en bleek uw medewerker ook in het verkeer helemaal los te gaan. Tijdens de zeer agressieve rit waarbij allerlei verkeersregels werden overtreden was het hoogtepunt wel het uitremmen en klem rijden van een andere weggebruiker. Blijkbaar vond uw medewerker dat het allemaal niet snel genoeg ging. De acties van de chauffeur leverde het nodige gevaar op voor de andere automobilist maar uiteindelijk ook voor de inzittende van jullie transfer busje waar niet alleen ons gezelschap maar ook nog andere passagiers bij in zaten. Hopelijk is jullie medewerker intussen weer wat gekalmeerd. Gelukkig hebben we gisteren een andere kant van uw bedrijf mogen zien. Bij aankomst gisteren middag heb ik gebeld met hetzelfde nummer en kreeg gelukkig een aardige medewerkster aan de lijn die ons binnen korte tijd heeft opgehaald met jullie transfer busje en ze heeft ons keurig netjes naar de parkeerplaats terug gereden. De auto’s stonden nog op de plek en alles is verder prima verlopen. Samengevat: vorige week donderdag was het een bizarre ervaring die in mijn ogen absoluut niet door de beugel kan en gisteren hadden we een prima ervaring met prima service. Kortom we hebben 2 kanten van jullie bedrijf mogen zien en ik ben benieuwd naar jullie reactie. Boekingen: MO491279 en MO491272 Met vriendelijke groeten, Frank.
Afstand tot vliegveld
2.5
Prijs/kwaliteit
2.5
Klantenservice
2.5
Totaal
2.5
CJ van Gestel
09-03-2020 00:00
Aankomst parkeerterrein was prima geregeld, direct opgepikt en vlot naar vliegveld gebracht. Slechte ervaring bij ophalen. Ophaal locatie wat slecht doorgegeven, tevens lang moeten wachten op de shuttle terwijl telefonisch diverse malen werd aangegeven dat chauffeur er binnen 2 minuten zou zijn. Uiteindelijk bijna 1,5 uur moeten wachten. Wachten is op zich niet erg maar geef dat dan even duidelijk aan zodat we niet buiten in de kou moeten gaan staan wachten op chauffeur die ondanks diverse contacten veel te laat komt.
Afstand tot vliegveld
2.5
Prijs/kwaliteit
2.5
Klantenservice
2.5
Totaal
2.5
Johannus Vleugels
30-04-2020 00:00
prima
Afstand tot vliegveld
7.5
Prijs/kwaliteit
7.5
Klantenservice
7.5
Totaal
7.5
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe