De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Keulen Airport behoort tot de beste luchthavens

18
mrt
Keulen Airport

Keulen Airport heeft onlangs een echte topprestatie weten te behalen. De Duitse luchthaven is onlangs namelijk benoemd tot één van de beste luchthavens wereldwijd. In een globale vergelijking met luchthavens van over de wereld eindigde de luchthaven op de 5e plaats. Dit werd bekend gemaakt bij de Skytrax World Airport Awards van dit jaar. Keulen Airport wist daarnaast de tweede plaats in de categorie ‘beste regionale luchthavens in Europa’ te behalen, en behoort ook in 2017 dus tot de top.

Hiervoor heeft Keulen Airport al drie keer eerder de top behaald in de categorie ‘beste regionale luchthavens in Europa’. Toen stond de luchthaven zelfs op de eerste plaats. Airport CEO Michael Garvens geeft aan erg trots te zijn op de behaalde successen, en stelt als doel om ook volgend jaar hoog te eindigen.

De awards werden op woensdag 15 maart uitgereikt tijdens de Trade Fair “Passenger Terminal Expo” in Amsterdam. De resultaten werden berekend op basis van een enquête van ongeveer 14 miljoen passagiers over de hele wereld. De awards worden uitgereikt in verschillende categorieën. In de enquête werden mensen gevraagd naar onder andere de kwaliteit en criteria met betrekking tot de service zoals familie- en klantvriendelijkheid, maar bijvoorbeeld ook naar het winkelen op de luchthavens.

“Snel en gemakkelijk een parkeerplek gevonden en gereserveerd. Service was top! ”

Hans Kaiser

“Wij reserveren altijd via Parkerenkeulen-airport.nl. Altijd voordelig en snel een parkeerplek gevonden.”

G. Dijkema

“Eerste keer parkeren op Keulen Airport. Onze parkeerplek via Parkerenkeulen-airport.nl geboekt. Zeer tevreden! ”

Linda Paauw
Parkerenkeulen-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Keulen Airport