De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Keulen Airport scoort recordaantal passagiers

8
dec
Overzichtsfoto Keulen airport

Keulen Bonn Airport blijft groeien. De Duitse luchthaven heeft onlangs een nieuw record gebroken. De luchthaven heeft recent namelijk een historische mijlpaal bereikt op het gebied van de passagiersaantallen. Het aantal verwerkte passagiers van Keulen Bonn Airport bereikte onlangs namelijk de 11 miljoen, wat voor het eerst in de historie van de luchthaven is.

Een passagier op een Eurowings-vlucht van Hamburg naar Keulen vormde deze week passagier nummer 11.111.111 voor Keulen Bonn Airport. De Duitse luchthaven hoopt verwacht het jaar 2016 af te sluiten met maar liefst 11,8 miljoen reizigers. Dit is voornamelijk omdat de kerstdagen en de jaarsafsluiting nog moeten komen. Veel mensen gaan dan op reis of maken plannen om vrienden en familie in het buitenland te gaan bezoeken. In die periode kunnen de passagiersaantallen dus nog flink stijgen. Wanneer de luchthaven inderdaad een aantal van 11,8 miljoen reizigers bereikt, dan is dit een half miljoen meer dan het jaar ervoor.

De groei die Keulen Bonn Airport momenteel doormaakt komt mede door de nieuwe verbindingen die dit jaar zijn toegevoegd. De luchthaven kreeg dit jaar nieuwe verbindingen van Eurowings (Miami, Salalah, Santo Domingo, Havana), Ryanair (Sofia), SunExpress (Agadir) en Friedrichshafen (People’s Viennaline). Voor volgend jaar staan routes van Wizz Air (Craiova, Tuzla) en Eurowings (Zakynthos) op de planning.

“Snel en gemakkelijk een parkeerplek gevonden en gereserveerd. Service was top! ”

Hans Kaiser

“Wij reserveren altijd via Parkerenkeulen-airport.nl. Altijd voordelig en snel een parkeerplek gevonden.”

G. Dijkema

“Eerste keer parkeren op Keulen Airport. Onze parkeerplek via Parkerenkeulen-airport.nl geboekt. Zeer tevreden! ”

Linda Paauw
Parkerenkeulen-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Keulen Airport