De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Keulen-Bonn Airport verhoogt het aantal passagiers

16
apr
Overzichtsfoto Keulen airport

De luchthaven Keulen-Bonn heeft haar aantal passagiers vrijgegeven voor het eerste kwartaal 2017. De luchthaven heeft in het eerste kwartaal van 2017 de passagiersaantallen flink weten te verhogen.

In de periode van januari tot en met maart werden er ruim 2.330.000 passagiers verwerkt. Dat is een stijging van maar liefst 4% ten opzichte van dezelfde periode in het jaar daarvoor. In het jaar 2016 werden er namelijk zo’n 2,25 miljoen reizigers verwerkt. Keulen-Bonn Airport ziet de nieuwe passagiersaantallen als een nieuw begin, en schat dat de komende tijd deze aantallen zullen blijven stijgen. “We gaan ervan uit dat we de 12 miljoen dit jaar voor de eerste keer kunnen breken”, aldus de luchthaven CEO Michael Garvens. (meer…)

Keulen Airport behoort tot de beste luchthavens

18
mrt
Keulen Airport

Keulen Airport heeft onlangs een echte topprestatie weten te behalen. De Duitse luchthaven is onlangs namelijk benoemd tot één van de beste luchthavens wereldwijd. In een globale vergelijking met luchthavens van over de wereld eindigde de luchthaven op de 5e plaats. Dit werd bekend gemaakt bij de Skytrax World Airport Awards van dit jaar. Keulen Airport wist daarnaast de tweede plaats in de categorie ‘beste regionale luchthavens in Europa’ te behalen, en behoort ook in 2017 dus tot de top.

Hiervoor heeft Keulen Airport al drie keer eerder de top behaald in de categorie ‘beste regionale luchthavens in Europa’. Toen stond de luchthaven zelfs op de eerste plaats. Airport CEO Michael Garvens geeft aan erg trots te zijn op de behaalde successen, en stelt als doel om ook volgend jaar hoog te eindigen. (meer…)

Keulen Airport dient verzoek voor bestemmingsplan in

17
feb
Overzichtsfoto Keulen airport

De bekende Duitse luchthaven Keulen Airport, oftewel Flughafen Köln/Bonn, heeft bij het Ministerie van Verkeer van de deelstaat Noordrijn-Westfalen een verzoek ingediend om een bestemmingsplan uit te voeren. De plannen zijn ontvangen door de autoriteit in Düsseldorf. De procedure omvat een aantal reeds gerealiseerde en een aantal toekomstige bouwmaatregelen. Het doel van het bestemmingsplan is om de grootst mogelijke juridische-, plannings-, en investeringszekerheid te behalen. Het bestemmingsplan bevat onder andere zaken als de bouw van een hotel met een conferentiecentrum, de vervanging van parkeergarage P1, het vergroten van parkeerterrein P5, de uitbreiding van Terminal 2, en de sloop van de bagagehal.

In de afgelopen maanden is de luchthaven bezig geweest om de vereiste aanvraagdocumenten en argumenten samen te stellen. (meer…)

Keulen Airport scoort recordaantal passagiers

8
dec
Overzichtsfoto Keulen airport

Keulen Bonn Airport blijft groeien. De Duitse luchthaven heeft onlangs een nieuw record gebroken. De luchthaven heeft recent namelijk een historische mijlpaal bereikt op het gebied van de passagiersaantallen. Het aantal verwerkte passagiers van Keulen Bonn Airport bereikte onlangs namelijk de 11 miljoen, wat voor het eerst in de historie van de luchthaven is.

Een passagier op een Eurowings-vlucht van Hamburg naar Keulen vormde deze week passagier nummer 11.111.111 voor Keulen Bonn Airport. De Duitse luchthaven hoopt verwacht het jaar 2016 af te sluiten met maar liefst 11,8 miljoen reizigers. Dit is voornamelijk omdat de kerstdagen en de jaarsafsluiting nog moeten komen. Veel mensen gaan dan op reis of maken plannen om vrienden en familie in het buitenland te gaan bezoeken. In die periode kunnen de passagiersaantallen dus nog flink stijgen. Wanneer de luchthaven inderdaad een aantal van 11,8 miljoen reizigers bereikt, dan is dit een half miljoen meer dan het jaar ervoor. (meer…)

Parkeren vergelijken op luchthaven Köln/Bonn

7
nov
Screenshot homepage Parkerenkeulen-airport.nl

De Duitse luchthaven Keulen Airport wordt steeds populairder. De luchthaven, vaak ook wel Flughafen Köln/Bonn genoemd, ligt op een korte afstand van het centrum van Keulen af en biedt reizigers vaak de mogelijkheid om goedkoper te reizen dan vanaf bijvoorbeeld Schiphol. Dankzij de toenemende populariteit moeten echter ook steeds meer mensen bij de luchthaven parkeren, waardoor er de laatste tijd veel verschillende parkeeraanbieders zijn opgedoken. Maar hoe weet je nou waar je het beste kunt parkeren?

Wanneer je op zoek bent naar een voordelige parkeerplek bij Keulen Airport, dan ben je hier aan het juiste adres. De handige website parkerenkeulen-airport.nl is onlangs online gegaan, en kan reizigers helpen bij maken van de juiste keuze. (meer…)

“Snel en gemakkelijk een parkeerplek gevonden en gereserveerd. Service was top! ”

Hans Kaiser

“Wij reserveren altijd via Parkerenkeulen-airport.nl. Altijd voordelig en snel een parkeerplek gevonden.”

G. Dijkema

“Eerste keer parkeren op Keulen Airport. Onze parkeerplek via Parkerenkeulen-airport.nl geboekt. Zeer tevreden! ”

Linda Paauw
Parkerenkeulen-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Keulen Airport