De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Parkeertips

Een nieuwe plek bezoeken kan enigszins spannend zijn. Zo weet u niet precies hoe de wegen lopen en waar u goed kunt parkeren. Daarnaast is uw auto een kostbaar bezit en bent u er erg zuinig op. Dit snappen wij bij Parkerenkeulen-airport.nl zeer goed en willen u daarom graag helpen om het parkeren zo prettig mogelijk te laten verlopen. Hieronder leest u een paar handige tips die u kunnen helpen om goed voorbereid te kunnen parkeren bij Keulen Airport.

Op tijd reserveren

Of u nu lang of kort gaat parkeren, goedkoop parkeren is altijd fijn. Alleen zijn vaak deze goedkope parkeerplekken als eerste weg. Boekt u op het laatste moment dan heeft u grote kans dat u meer betaalt. Wees er daarom snel bij en boek minstens één week voor uw vertrek een parkeerplek bij de gewenste aanbieder. Sommige aanbieders bieden hun goedkoopste parkeerplekken uitsluitend van tevoren aan en kunnen soms niet later dan twee weken voor uw vertrekdatum geboekt worden. Houdt hier rekening mee wanneer u een aanbieder heeft uitgekozen. Online een parkeerplek reserveren kan al binnen enkele minuten. Als u tussendoor nog vragen heeft over een parkeeraanbieder of over het parkeren dan kunt u onze veelgestelde vragen bekijken of contact opnemen met onze klantenservice.

Bekijk reviews van anderen

Wie weten nou beter hoe een parkeerlocatie eruit ziet dan bezoekers die er daadwerkelijk zijn geweest en hun eerlijke meningen erover geven. Een parkeerplaats kan op papier heel goed uitzien, maar in de praktijk behoorlijk tegenvallen. Het is ook lastig om te beoordelingen hoe een parkeeraanbieder enkel op basis van de voorzieningen en het prijskaartje is. Daarom is het lezen van ervaringen van andere gebruikers zeer nuttig. Zij geven hun eerlijke mening en ervaring over de desbetreffende parkeeraanbieder.

Op tijd weggaan

Het op reis gaan kan veel stress met zich meebrengen. Zo moet u aan veel dingen denken en vaak komen op het laatste moment nog bepaalde dingen bij die nog gedaan moeten worden voordat u kunt vertrekken. Zorg er daarom voor dat u zich op tijd gaat klaarmaken voor vertrek. Het kan handig zijn om een lijstje de avond van te voren te maken van de dingen die u voor vertrek nog moet doen. Ook kan er onderweg van alles gebeuren en is het vaak zoeken naar de parkeerplaats. Daarom adviseren wij om een uur extra te rekenen bovenop de tijd die u van tevoren aanwezig moet zijn.

Snel uw parkeerplaats vinden

Het is handig om het precieze adres van de uitgekozen parkeeraanbieder in de navigatie in te vullen. U vindt namelijk in de buurt van luchthaven Keulen en vele andere vliegvelden meerdere parkeerlocaties. Dit kan voor verwarring zorgen als u de navigatie heeft ingesteld op vliegveld Keulen. Print daarnaast van tevoren uw reservering en houdt deze bij de hand. Deze wordt namelijk gezien als bevestiging van uw reservering voor de parkeeraanbieder. Nadat u heeft geparkeerd, kunt u tevens het beste het nummer van uw parkeerplek in uw telefoon opslaan. Zo kunt u bij terugkomst sneller uw parkeerplek terugvinden en hoeft u niet het hele parkeerterrein af te struinen op zoek naar uw auto.

Kilometerstand

Er gaan geruchten dat parkeeraanbieders misbruik maken van uw vertrouwen en in uw auto honderden kilometers zouden rondrijden in uw afwezigheid. Om zulke beschuldigingen te voorkomen zullen veel parkeeraanbieders bij aankomst samen met u de kilometerstand opschrijven. Als bij een parkeeraanbieder dit niet het geval is, dan kunt u het beste zelf uw kilometerstand opschrijven of fotograferen. Wij bieden op Parkerenkeulen-airport.nl alleen betrouwbare parkeeraanbieders aan. Daarom hoeft u zich niet over deze geruchten zorgen te maken. Toch kan het voor uzelf prettiger voelen als u het heeft opgeschreven.

Terug van uw reis

Voor de terugkomst is het handig om enkele voorbereidingen te treffen. Dit zal de terugreis vlot laten verlopen zonder extra gedoe. Als eerste is het belangrijk dat u uw autosleutel tijdens de reis niet uit het oog verliest wanneer deze niet in bewaring is bij de parkeeraanbieder. Sommige koffers bieden de mogelijkheid om sleutels aan de koffer vast te maken als extra beveiliging. Wanneer u weet waar uw autosleutel ligt, hoeft u daar bij de auto niet meer naar te zoeken in uw koffer. Daarnaast kunt u het beste uw telefoon direct inschakelen zodra dat is toegestaan op het vliegveld. Zo kunt u dan direct met de parkeerder communiceren over de transfer naar uw parkeerplek. Hiermee voorkomt u lange wachttijden. Ook moet u van te voren letten op de hoeveelheid brandstof in uw auto. Zorg ervoor dat u genoeg brandstof heeft om thuis te komen of minimaal de eerste benzinepomp. Als u lang wilt parkeren is het hebben liggen van startkabels handig. Het kan namelijk zijn dat uw auto opstartproblemen kan krijgen als hij zo lang stilstaat.

Houd waardevolle eigendommen uit het zicht

Het kan iedereen overkomen dat er gestolen wordt uit uw auto. Toch kunnen wij ons best doen om dit te voorkomen. Zo kijken autodieven eerst of er iets te halen valt in de auto. Als zij dan niks zien is de kans groter dat zij uw auto niet zullen openbreken. Nog beter is om geen waardevolle spullen in uw auto te leggen en te laten zien aan de dieven dat er niks in ligt. Dit kunt u doen door de hoedenplank uit de auto te halen. Zo zien zij in een oogopslag dat er niets waardevols te vinden is. Deze tips kunt u het beste navolgen op onbewaakte parkeerterreinen. Hoewel de tips zouden kunnen helpen, geven ze geen garantie voor de veiligheid van de auto.

“Snel en gemakkelijk een parkeerplek gevonden en gereserveerd. Service was top! ”

Hans Kaiser

“Wij reserveren altijd via Parkerenkeulen-airport.nl. Altijd voordelig en snel een parkeerplek gevonden.”

G. Dijkema

“Eerste keer parkeren op Keulen Airport. Onze parkeerplek via Parkerenkeulen-airport.nl geboekt. Zeer tevreden! ”

Linda Paauw
Parkerenkeulen-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Keulen Airport