De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Valet Parking

Valet parking

Valet parking is de meest comfortabele manier van parkeren. Met deze vorm van parkeren rijdt u namelijk zelf naar Keulen Airport. Daar wordt u opgewacht door een medewerker van het bedrijf. Na een korte inspectie wordt uw auto naar de parkeergarage gereden. In tussentijd loopt u rustig door naar de incheckbalie. Bij terugkomst wacht uw auto u weer op de afgesproken plek op. Met Valet parking heeft u dan ook zo min mogelijk tijdverlies. De parkeeraanbieders Parkshuttle24 valetParkshuttle valet en Sky Autopark bieden deze service.

Park & Walk

Park and Walk

Park & walk is perfect voor degene die dichtbij Keulen Airport willen parkeren en de sleutels zelf willen houden. U parkeert uw auto en vervolgens kunt u op uw gemak naar het vliegveld lopen. Bij deze vorm kunt u vaak uw autosleutels in eigen bezit houden aangezien er niet met uw auto hoeft worden gereden. Een ander voordeel van deze parkeervorm is dat u niet afhankelijk bent van een shuttle bus die u wegbrengt en bij terugkomst weer ophaalt.

Shuttle bus parkeren

Shuttle parking

Shuttle bus parkeren is één van de meest populaire parkeervormen. En dit is niet voor niets. Het is namelijk vaak ook de meest goedkope vorm van parkeren bij Keulen Airport. Met Shuttle bus parkeren rijdt u zelf naar de parkeeraanbieder. Daar parkeert u uw auto of wordt dit door de parkeeraanbieder gedaan. Vervolgens zal een shuttle bus u dan naar het vliegveld rijden. De shuttle bus is vaak in de prijs inbegrepen. Let wel op dat bij sommige bedrijven sleutelafgifte noodzakelijk is. Parkshuttle en Parkshuttle24 bieden Shuttle bus parkeren.

Park, Sleep & Fly

Park sleep fly

Met park, Sleep & Fly kunt u overnachten in de buurt van Keulen Airport. Naast de overnachting heeft u een parkeerplek bij het hotel. Vervolgens kunt u goed uitgerust en comfortabel naar het vliegveld. Het hotel regelt hiervoor een shuttle bus. 

“Snel en gemakkelijk een parkeerplek gevonden en gereserveerd. Service was top! ”

Hans Kaiser

“Wij reserveren altijd via Parkerenkeulen-airport.nl. Altijd voordelig en snel een parkeerplek gevonden.”

G. Dijkema

“Eerste keer parkeren op Keulen Airport. Onze parkeerplek via Parkerenkeulen-airport.nl geboekt. Zeer tevreden! ”

Linda Paauw
Parkerenkeulen-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Keulen Airport