De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Meteen online reserveren?

Online boeken

U kunt bij Parkerenkeulen-airport.nl gemakkelijk en snel online boeken. Eerst vult u de periode in wanneer u bij Keulen Airport wilt parkeren. Vervolgens krijgt u een lijst te zien met parkeeraanbieders die plekken beschikbaar hebben in die periode. In ons overzicht kunt u ook aangeven of u een voorkeur heeft voor een bepaalde parkeervorm. Nadat u de gewenste aanbieder heeft uitgekozen kunt u direct boeken. Binnen een paar stappen heeft u de reservering al voltooid. Betalen doet u ook snel met onder andere PayPal,Visa, iDeal en Mastercard. Na het boeken ontvangt u binnen 24 uur een bevestiging met een overzicht van alle belangrijke informatie. Als u deze bevestigingsmail niet binnen 24 uur in uw inbox of spambox heeft ontvangen kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Verplicht sleutels inleveren?

Sleutels afgeven

Het kan een prettig idee zijn om uw sleutels bij u te houden. Bij sommige parkeeraanbieders is dit zeker mogelijk. Zo biedt ParkShuttle24 bijvoorbeeld een Shuttle service aan. Bij hen hoeft u daarom niet uw sleutels in te leveren. Ook zijn er parkeeraanbieders waarbij u de sleutels wel moet inleveren. Dit is vaak het geval bij Valet parking. Twee aanbieders die Valet parking aanbieden zijn Sky Autopark en Parkshuttle Valet. Wanneer u uw sleutels moet inleveren, kunt u ervan op aan dat uw sleutel veilig is. De meeste aanbieders bewaren uw sleutels in een veilige kluis waar niet iedereen zomaar bij kan.

Openingstijden?

's Nachts parkeren

Soms vertrekt een vlucht midden in de nacht of heel vroeg in de ochtend. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat de parkeeraanbieder voor u klaar staat. Bij de parkeeraanbieders die u bij ons vindt is dit geen enkel probleem. De parkeeraanbieders staan namelijk 7 dagen per week beschikbaar en zijn 24 uur per dag geopend. Ook voor vragen kunt u direct bij hen terecht. Met deze brede openingstijden willen zij zich zo flexibel mogelijk voor u opstellen. 

Veiligheid op het parkeerterrein?

veilig parkeren

Dit is één van de dingen waar de meeste mensen zich zorgen over maken. Uw auto is natuurlijk een kostbaar bezit. En het is dan ook niet zo gek dat u graag zeker wilt zijn dat uw eigendom veilig staat. De parkeeraanbieders die u hier op Parkerenkeulen-airport.nl kunt vinden zijn allemaal stuk voor stuk bedrijven die veiligheid zeer serieus nemen. De parkeerplaatsen zijn dan ook goed beveiligd en worden continu goed bewaakt. In ons overzicht van parkeeraanbieders geven wij ook aan per aanbieder wat voor bewaking er op de locatie is. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Betrouwbaar parkeren?

Betrouwbaar parkeren

Bij ons kunt u enkel gerenommeerde parkeeraanbieders vergelijken en reserveren. Camerabewaking, goede service zijn allemaal punten waarop wij de parkeeraanbieders beoordelen. Deze criteria laten wij ook weer terugkomen in de voor- en nadelen per aanbieder. Zo weet u precies waar een parkeeraanbieder hoog op scoort. Toch zijn alle aanbieders op onze website van goede aard. Wij willen het parkeren u zo makkelijk mogelijk maken en daarbij hoort een fijne parkeerservice. Bij ons kunt u dus ook met een gerust hart uw reservering plaatsen. 

Parkeervorm kiezen?

Parkeermogelijkheden

Er zit niet alleen verschil in de parkeeraanbieders, maar ook in de service die zij aanbieden. Zo zijn er aanbieders die uw auto bij de terminal van het vliegveld ophalen en op een parkeerplaats parkeren en aanbieders die u met de shuttle bus naar de terminal wegbrengen nadat u zelf uw auto op de parkeerplaats heeft geparkeerd. Elke parkeervorm heeft zo zijn voordelen. Welke parkeervormen er precies zijn op Parkerenkeulen-airport.nl en wat die voordelen zijn leest u hier.

“Snel en gemakkelijk een parkeerplek gevonden en gereserveerd. Service was top! ”

Hans Kaiser

“Wij reserveren altijd via Parkerenkeulen-airport.nl. Altijd voordelig en snel een parkeerplek gevonden.”

G. Dijkema

“Eerste keer parkeren op Keulen Airport. Onze parkeerplek via Parkerenkeulen-airport.nl geboekt. Zeer tevreden! ”

Linda Paauw
Parkerenkeulen-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Keulen Airport