PARKERENKEULEN-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren

#
Zijn alle parkeerlocaties overdekt?

Elke parkeeraanbieder van vliegveld Keulen heeft zijn eigen parkeerterrein. Sommigen beschikken over een overdekte parkeergarage, terwijl anderen een open parkeerterrein hebben. In de beschrijvingen en de voor- en nadelen geven wij aan om wat voor soort terrein het gaat. Als een parkeergarage meerdere locaties zijn beschikking heeft dan kunt u tijdens het reserveren aangeven op welke locatie u wilt parkeren.

#
Welke parkeervormen zijn er?

Bij Parkerenkeulen-airport.nl kunt u uit verschillende parkeervormen kiezen. Wij hebben parkeeraanbieders die Shuttle Parking, Valet Parking, Park & Walk en Park, Sleep & Fly aanbieden. U leest meer over de verschillen op de pagina Parkeervormen. Bekijk goed de voor- en nadelen per parkeervorm en kies degene die voldoet aan uw wensen.

#
Moet ik bij vertraging contact opnemen met de parkeeraanbieder?

Zodra u vertraging heeft opgelopen neemt u direct contact op met de parkeeraanbieder. Zij kunnen dan rekening houden met het nieuwe tijdstip waarop u arriveert. Dit in verband met het rijden van de shuttle bus. U vindt het telefoonnummer zowel op de reserveringsbevestiging als in uw account op Parkerenkeulen-airport.nl onder de gegevens van de parkeeraanbieder.

#
Wat moet ik doen bij vertraging van mijn vlucht?

Controleer eerst hoelang de vertraging is en wat de nieuwe tijden van de vlucht. Neem vervolgens contact op met de parkeeraanbieder zodat zij ook met de nieuwe tijden rekening kunnen houden. Houd tijdens het bellen uw reserveringsbevestiging bij de hand. In de reserveringsbevestiging vindt u de contactgegevens van uw parkeeraanbieder. Ook kunt u in uw account kijken voor deze gegevens.

#
Met hoeveel tijd moet ik rekening houden tussen het parkeren en de check-in?

Wanneer u reist met een Shuttle service kunt u het beste rekening houden met een halfuur. Zo weet u zeker dat u op tijd bent. Bij Valet service rijdt u zelf uw auto naar de terminal dus hoeft u zich niet druk te maken over enige reistijd tussen de parkeerplaats en het vliegveld.

#
Kan ik als mindervalide ook een parkeerplaats boeken?

Valet parking is voor mindervaliden de meest geschikte optie. U rijdt in uw eigen auto naar het vliegveld en bent hierbij niet afhankelijk van een shuttle bus. Daarnaast kunt u gebruikmaken van Park & Walk waarbij het parkeerterrein op loopafstand is van Keulen Airport. Als u wel gebruik wilt maken van de Shuttle service, dan is een vereiste dat uw rolstoel ingeklapt kan worden, zodat het in de bus past.

#
Wat moet ik doen bij schade aan mijn voertuig?

Op Parkerenkeulen-airport.nl staan alleen betrouwbare parkeeraanbieders die hun werk professioneel aanpakken. Hierdoor komt het bijna niet voor dat er schade wordt opgelopen. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje en is het nooit uitgesloten dat het gebeurt. Wanneer u onverhoopt toch schade heeft opgelopen tijdens het parkeerverblijf, kunt u contact met ons opnemen. Maak foto’s van de schade en voeg foto’s voor het parkeren ook toe als u die heeft.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe