PARKERENKEULEN-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Shuttle Parkeren

#
Wat zijn de wachttijden voor de shuttle bus?

U zult over het algemeen nooit lang hoeven te wachten op de shuttle bus. Bij het reserveren geeft u immers aan hoe laat u verwacht te arriveren. Aanbieders zetten aan de hand van deze tijdsindicatie hun shuttle bussen in. Zo af en toe komt het voor dat de buschauffeur wil wachten op andere reizigers die net aan komen rijden. Als de shuttle bus net weg is gegaan voor uw komst, dan bedraagt de wachttijd maximaal een halfuur. De meeste parkeeraanbieders hebben een wachtruimte waar u kunt wachten.

#
Hoe kom ik van de parkeerplaats naar het vliegveld van Keulen?

Wanneer u heeft gekozen voor de Shuttle service is er een gratis shuttle bus die u naar het vliegveld zal brengen. Nadat u de auto geparkeerd heeft kunt u uw bagage overplaatsen naar de shuttle bus. In de beschrijvingen van de parkeeraanbieders zetten wij neer wat de reistijd bedraagt.

#
Moet ik per se mijn autosleutels inleveren?

Bij Shuttle aanbieders verschilt het of u uw sleutels in moet leveren of niet. Sommigen vragen dit in verband met brandveiligheid en om het parkeerterrein zo efficiënt mogelijk in te delen. De parkeeraanbieders die de sleutels in bewaring hebben, zorgen er altijd voor dat uw sleutel in een veilige kluis hangt. Wij geven aan per parkeeraanbieder of u uw sleutels in eigen bezit kunt houden of dat u het moet inleveren.

#
Hoeveel personen passen in de shuttle bus?

Elke aanbieder heeft zijn eigen shuttle bus. Het verschilt dan ook hoeveel personen er in één rit vervoerd kunnen worden. Bij uw reservering geeft u aan met hoeveel personen u komt. De parkeeraanbieder houdt hier rekening mee met het inzetten van de shuttle bussen.

#
Ik zit in een rolstoel, kan ik dan ook mee met de shuttle bus?

Als u een inklapbare rolstoel heeft dan kunt u gebruikmaken van de shuttle bus.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe