PARKERENKEULEN-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Valet Parkeren

#
Waar spreek ik af met de parkeermedewerker bij het vliegveld?

U zult waarschijnlijk eerst de medewerker ontmoeten bij de vertrekhal. Bij terugkomst zult u de parkeermedewerker ontmoeten bij de aankomsthal. Wanneer de parkeeraanbieders hiervan afwijken dan staat dat aangegeven in de reserveringsbevestiging.

#
Hoe herken ik de parkeermedewerker?

De medewerkers dragen een hesje van een parkeeraanbieder. Op dat hesje is het logo zichtbaar van de aanbieder. Uw kenteken is bekend bij de parkeermedewerker dus deze zal ook naar u uitkijken.

#
Wanneer neem ik voor aankomst contact op met de aanbieder?

U belt 20 minuten voor aankomst naar de parkeeraanbieder. In die 20 minuten zorgt de parkeeraanbieder ervoor dat ze klaarstaan op de luchthaven. Op de terugreis geldt hetzelfde. 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden belt u met de parkeeraanbieder. Zij zullen dan naar u toe komen rijden met uw auto. Bekijk de reserveringsbevestiging voor het telefoonnummer of kijk in uw account op Parkerenkeulen-airport.nl.

#
Moet ik altijd mijn autosleutels inleveren?

Bij Valet service is het de noodzaak om uw sleutels in te leveren. Zonder die sleutels kan de parkeermedewerker uw auto niet brengen naar de parking. Na het parkeren wordt uw sleutel veilig opgeborgen in een kluis.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe