PARKERENKEULEN-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Veiligheid

#
Zijn de parkeeraanbieders en parkeerplaatsen betrouwbaar?

Voordat wij een samenwerking aangaan met een parkeeraanbieder, volgt er een strenge selectie. Hierdoor zult u alleen maar professionele bedrijven tegenkomen op onze website. Bovendien kunt u een oordeel vormen op basis van de reviews die zijn gegeven. De reviews zijn gegeven door eerdere bezoekers die onafhankelijk hun mening geven. Dit houdt ons en de parkeeraanbieders scherp. Wij hebben ervaren dat voorgaande bezoekers zeer tevreden zijn, aangezien wij een 8,5 scoren op FeedbackCompany.

#
Wordt er in mijn afwezigheid met mijn auto gereden?

Parkeeraanbieders rijden nooit voor privédoeleinden in uw auto. Als de parkeeraanbieder vraagt om uw autosleutels in bezit te houden tijdens uw reis, dan wordt hier zorgvuldig mee omgegaan. Er wordt enkel in uw auto gereden als dit bijdraagt aan het optimaal indelen van het parkeerterrein of in verband met brand. Bij Valet parking zult u altijd uw sleutels in moeten leveren, omdat deze nodig zijn om uw auto te parkeren.

#
Waar staat mijn auto geparkeerd?

De auto’s worden altijd veilig geparkeerd op het parkeerterrein dat de parkeeraanbieder tot zijn beschikking heeft. Bij Shuttle parkeren bepaalt u zelf waar u uw auto neer zet. Bij de Valet service wordt dit voor u gedaan. Maak voordat u de auto gaat/laat parkeren een filmpje van uw auto. Dit kan misverstanden naderhand voorkomen.

#
Wat voor beveiliging hebben de parkeerlocaties?

De parkeerlocaties die wij aanbieden zijn beveiligd. De parkeerplaatsen hebben altijd camerabewaking over het gehele terrein. Ook is het terrein afgesloten zodat onbevoegden niet binnen kunnen komen. Doordat de parkeeraanbieders 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend zijn, is er vaak personeel aanwezig op de parking.

#
Wat gebeurt er bij schade aan mijn auto?

Als uw auto schade heeft opgelopen tijdens het parkeren, dan raden wij aan om contact op te nemen met de parkeeraanbieder. Stuur foto’s van de schade door naar de parkeeraanbieder en naar ons. Het is handig om voordat u gaat parkeren foto’s of een filmpje te maken van uw auto. Hiermee kunt u aantonen dat deze schade nog niet aanwezig was voor het parkeren.

#
Doen alle parkeermedewerkers een voertuiginspectie?

Veel parkeeraanbieders zullen voor het parkeren een check doen. Hierbij wordt een formulier ingevuld waarin bevestigd wordt wat de status van de auto is. Tevens wordt vaak bij de voertuiginspectie de kilometerstand genoteerd. Als een parkeermedewerker geen voertuiginspectie doet of de kilometerstand noteert, dan kunt u dit zelfstandig doen of het voorstellen.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe